ANNONS
ANNONS
ma-crm-lediga-jobb

Företagen skriker efter CRM- och MA-specialister

Det söks med ljus och lykta efter specialistkompetenser inom marketing automation och CRM, men också efter människor som har en bredare kompetens och klarar av att hantera många olika områden. Vi har samlat intressanta roller som eftersöks just nu – kolla här.

617

Söker du nytt arbete eller känner någon som vill gå vidare i karriären? Ett urval av intressanta roller som erbjuds just nu visar att personer inom både CRM och MA har mycket att välja på just nu. Tipsa, ansök eller ta del av vad andra söker för att finna inspiration till vad ni möjligtvis skulle kunna komplettera med i er organisation.

Att ha en bred kompetens och en fylld verktygslåda verkar uppskattas mer och mer. Rollerna inom marknadsföring blir allt bredare, samtidigt som det aktivt eftersöks specialistkompetenser inom MA och CRM.

Marketing automation-specialist

ANNONS
ANNONS

The Adecco Group söker en Marketing Automation Specialist på heltid. Personen som eftersöks ska trivas att arbeta i en stor organisation och drivas av att skapa resultat. Den sökande kommer bland annat ha ansvar för marketing-systemet för B2B.

Tjänsten är belägen i Solna.
Omfattning: 100%

Ansök hos Adecco här

MA och digital marknadsföring

ActiWay letar efter en digital marknadsförare som besitter kompetens inom marketing automation-området. Arbetsuppgifterna går ut på att hitta och värma upp potentiella kunder med hjälp av diverse digitala verktyg, enligt annonsen. Personen som ActiWay söker önskas ha tidigare erfarenhet av MA och digital marknadsföring.

Tjänsten är belägen i Odenplan, Stockholm.
Omfattning: 100%

Ansök hos IDG jobb här

Ny CRM-roll i Spendrups

Spendrups Bryggerier AB söker specialist som ska driva deras satsning inom CRM och utveckla Spendrups kundupplevelse, både inom kundservice och B2B-försäljning.

Det är en ny roll i organisationen och spännande lanseringar väntar det närmaste året.

Tjänsten är belägen i Vårby, södra Stockholm
Omfattning: 100%

Annonsen hittar du här

CRM-manager till kundklubb

Panduro söker en CRM-manager till sitt huvudkontor i Malmö. Personen kommer att ansvara för att driva, utveckla och förnya Panduros kundklubbskoncept. Tillsammans med övriga verksamma på marknadsavdelningen kommer personen, bland annat, att arbeta med segmentering, analys och implementering av resultaten. En roll som verkar passa en person som drivs av ansvar och resultat.

Tjänsten är belägen i Malmö
Omfattning: 100%

Läs annonsen här

Casio söker Marketing coordinator

Casio eftersöker en marketing coordinator som dels ska arbeta med det dagliga operativa marknadsarbetet, men också sätta marknadsplanen som personen skall ansvara för, driva och genomföra. Tidigare erfarenhet inom marknadsföring och vana i – bland annat – Adobe Photoshop och InDesign önskas.

Tjänsten är belägen i Stockholms stad
Omfattning: 100%

Läs hela annonsen och ansök här

 

ANNONS
I denna artikel

ANNONS
ANNONS