Välkommen till Customer Insider

Du har hittat till Sveriges främsta nyhetssajt med fokus på marknadsföring, martech, sälj, CX och CRM. Här skapar vi ett kurerat flöde med branschens största nyheter och mest intressanta artiklar från Sverige och världen.

I det föränderliga landskapet är det viktigt att hålla sig à jour med det senaste. Vilka nya affärsmodeller utmanar de etablerade varumärken? Vilka nya teknologier och verktyg gör arbetsprocesser effektivare? Och vilka företag kan man använda som inspiration när det gäller att kontinuerligt leverera positiva kundupplevelser? Frågeställningarna är många. Med Customer Insider vill vi hjälpa dig att hitta svaren och hänga med i den snabba utvecklingen. Läs artiklar från experter, ta del av slutsatser från intressanta undersökningar, få tips om spännande events, och läs om inspirerande erfarenheter från dina peers på marknaden.

Vi ser fram emot att möta dig som läsare. Har du tips på artiklar som passar, eller om du jobbar i branschen och själv vill bidra så kontakta oss gärna på customerinsider@contentlab.se

/Redaktionen

Customer Insider produceras på initiativ av Differ Agency AB.