ANNONS
ANNONS
Minnesota event

Minnesota – byrån som bryter ny mark

Eventbyrån jämför sin företagsfilosofi med nybyggarna som flyttade till USA på 1800-talet.

221

Minnesota startade 2001 och har i dag 29 anställda. Förra året vann de utmärkelsen Årets Endorsement i branscheventet Gyllene Hjulet för ett välgörenhetsprojekt med Peter Forsberg.

Andra event i företagets regi är bland andra it-bolagets Ateas företagsdagar, försvarsmaktens flygdag och en management-konferens åt SEB.

På vår lista över eventbolagen som ökat sin omsättning mest 2018 ligger Minnesota trea. Med en ökning på 29 procent från året innan ligger de bara en procent under de två högst placerade bolagen. Dessutom har Minnesota tredje högst rörelseresultat av eventbolagen.

ANNONS
ANNONS
minnesota Andy Pimmeshofer
Foto: Minnesota

”Våra långvariga kundrelationer bygger på förtroende, är tighta och vi har samarbetat med flera kunder i över 10 år. Vi lägger maximal fokus på våra medarbetare då allt i längden ju handlar ju om människor. Dessutom fokuserar vi mycket på brand engagement och är övertygade om att de företag som lyckas engagera sina kunder stärker sina varumärken och skapar ännu mer lönsamma affärer”, säger företagets vd Andy Pimmeshofer om resultatet.

Här finns hela listan över Sveriges största eventbyråer.

 

ANNONS
I denna artikel

ANNONS
ANNONS