ANNONS
ANNONS
isabella-löwengrip-youtube-2

Isabella Löwengrip säger upp anställda

Tänker fokusera på sitt skönhetsmärke, och driva sina sociala kanaler på egen hand.

878

Det skriver hon i ett blogginlägg.

Hårda tider kräver drastiska åtgärder – även för kändisar. Isabella Löwengrip har nu valt att säga upp alla anställda som jobbar med sociala medier. Istället ska hon själv driva arbetet.

Hon beskriver nedskärningen på hennes bolag Löwengrip Invest som något extremt tufft för henne personligen. I blogginlägget med rubriken ”Tuffa beslut” skriver hon:

ANNONS
ANNONS

”Att säga upp hälften av mina anställda är något jag aldrig mer vill vara med om i livet.”

Hon menar att hennes försök att driva sitt personliga varumärke som ett mediehus inte fungerade, då marknaden helt enkelt inte finns för den typen av ”influencer”-satsning.

I en kommentar skriver Johanna EkströmBreakit att ”kraschen är hennes, inte branschens”.

Fortsättningsvis skiftar hon fokus till sitt eget skönhetsmärke, Löwengrip Beauty, och ska samtidigt driva sina egna sociala kanaler ”mer som en hobby”.

Isabella Löwengrip, som började sin karriär som bloggerska under namnet ”Blondinbella”, berättade i sitt sommarprat om storslagna planer på USA-lansering av hennes snabbt växande skönhetsmärke – planer som nu fått avbrytas och läggas på is, skriver Resumé.

De anställda som blir kvar i bolaget är vd:n Gustav Karlsson, som även är tillfällig vd för Löwengrip Beauty, samt de anställda på skönhetsmärket.

Tidigare i höst berättade Löwengrip på sin blogg att hennes bolag hade ekonomiska problem, och var nära konkurs.

Löwengrip Beauty omsatte 84 miljoner kronor förra året.

ANNONS
I denna artikel

ANNONS
ANNONS