ANNONS
ANNONS
matsmart-grundare

Matsmart söker ny Head of Customer Engagement

Är du en fena på kundrelationer? Inspireras du av arbete för en hållbar framtid? Då ska du söka det här jobbet.

375

Matsmart söker efter en ny Head of Customer Engagement på tillsvidareanställning, med placering i Stockholm.

Om bolaget

Matsmart grundades 2014, och är en nätbutik som säljer felmärkta eller utgående varor till rabatterade priser med hemleverans över hela Sverige. Med ett fokus på hållbar konsumtion tar man till vara på produkter som annars hade slängts bort på grund av förpackningsbyten, säsongsvaror samt kort eller utgånget bäst före-datum.

Matsmart arbetar för en hållbar framtid. Företaget växer snabbt, vilket innebär mycket arbete – men också många möjligheter att utvecklas. Kunden är hjärtat i verksamheten, och nu söker Matsmart en ny Head of Customer Engagement för att lyfta arbetet i hela bolaget.

ANNONS
ANNONS

Om rollen

I rollen kommer du att ansvara för alla marknadsavdelningens kundrelationer. Head of Customer Engagement rapporterar till marknadschef Sofia Syrén.

Du kommer att ansvara för att Matsmart ligger i framkant för kundanalys, och driva arbetet både med att locka nya kunder, men även att behålla och fördjupa nuvarande kundrelationer.

Du kommer också att arbeta med personalisering och lojalitetsprogram i kundresan, i samarbete med marknadsavdelningen.

Kvalifikationer

Matsmart tror att tidigare arbete inom e-handel, omkring fem års erfarenhet av CRM-arbete samt goda ledarskapskvalitéer är passande för rollen.

Annonsen har inget sista ansökningsdatum. Löpande urval gäller, och Matsmart anger att man vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Läs mer på Matsmarts karriärsida.

ANNONS
I denna artikel

ANNONS
ANNONS