ANNONS
ANNONS
differ-xlent-radar-topp-ranking-konsult-2019

Svenskbyrå i topp: ”Den bästa värdering man kan få”

XLENT/Differ tar en topplacering när Radar rankar de bolag som bäst kombinerar affärsutveckling, kundvärde och tillväxt.

2159

Enligt Radar Ecosystem Specialists stora, årliga rapport om IT-konsultmarknaden 2019 beskriver man  XLENT/Differ som ett bolag med ”mycket hög värdeutväxling”. Samtidigt rankar man den svenska utmanaren som på plats tre i kategorin värdeutväxling, tätt efter internationella drakar som McKinsey och Netlight.

Rankingen utgör en kombination av förmåga att skapa nöjda kunder, kompetens, tillväxt och lönsamhet. Av Radar ses det som ett mått att kunna investera i kompetens, förändring och kund i en marknad under förändring.

ANNONS
ANNONS

”Den bästa värdering man kan få.”Peter Nordström, senior partner på Differ Strategy Consulting.

”Extra speciellt är att man i rankningen kombinerat tillfört värde och nöjda kunder. Det i kombination med den kompetens våra kunder uppfattar att vi tillför är kanske den bästa och viktigaste värdering man kan få. Och givetvis en förutsättning för att vi ska kunna upprätthålla en lönsam tillväxt”, kommenterar Peter Nordström, senior partner på Differ Strategy Consulting.

Radar konstaterar vidare att inget av bolagen som ligger i samma kategori som XLENT & Differ tillhör någon av de största leverantörerna på marknaden. Gemensamt för dem är att de är inriktade på strategisk rådgivning inom digitalisering.

Radar skriver vidare att XLENT tillsammans med systerbolaget Differ kombinerar affärsutveckling med tekniska kompetenser. Vidare har de bolag som rankas som mycket hög värdeutväxling gemensamt att de är kända för ta hand om sin företagskultur och sina medarbetare.

Källa och bild: Radars rapport IT-konsultmarknaden, konkurrensläge, pris och löneutveckling.

ANNONS
I denna artikel

ANNONS
ANNONS