ANNONS
ANNONS
eldorado-popup

Lågprismärket firar 50 år med exklusiv butik

Axfoods prispressarmärke gjorde entré redan 1969. Nu fyller Eldorado 50 år, och det firas med en popup-butik på Östermalm i Stockholm. Alla pengar från försäljningen går sedan till välgörenhet.

588

Eldorado har funnits med ett tag, men det är först på senare tid som man börjat anamma sitt starka varumärke och i det närmaste kultstatus. Till exempel släppte man tidigare i år en kollektion med badkläder, och julen 2018 en hel radda med ”fula jultröjor”.

Nu släpper märket en jubileumskollektion med kläder i begränsad upplaga, som kommer att säljas under en dag i en popup-butik på Östermalm, skriver Resumé.

Bland annat har man producerat ett par halsdukar, en som efterliknar en smörgåspapperskartong i trycket, och den andra med märkets klassiska makrillmönster.

ANNONS
ANNONS

Förutom kläder finns även ett kafé med studieyta för studenter samt en utställning med ikoniska produkter från åren som gått.

Eldorado säljer enligt artikeln även posters med motiv signerade Amanda Nilsson, och för syftet särskilt framtagna målningar av Alexander Felsing.

Butiken dyker upp i A-house Östermalmsgatan 26A den 10 december, rapporterar Allt om Stockholm.

All försäljning den dagen går oavkortat till Musikhjälpen, som i sin tur skänker pengarna till arbetet mot sexuellt våld. 

ANNONS
I denna artikel

ANNONS
ANNONS